Darsana Centre de Ioga i teràpies naturals • Calle Pinós nº 17. 08402 Granollers Tel.: 93 879 52 17  facebook de darsana

Darsana, Centre de Ioga i Teràpies Naturals


Benvinguda Benvinguda Benvinguda

Inici | Arxius | El centro | Cursos i Tallers | Propostes | Teràpies |

Pilates y salud

>El trabajo que se realiza utilizando las maquinas , obtiene el doble de beneficios ya que otorga una resistencia progresiva durante la contracción del músculo mientras se realizan los ejercicios. Y además brinda asistencia al músculo al acompañarlo durante su relajamiento.Evita el impacto sobre las articulaciones.

El propio Joseph Pilates (1880-1967), su autor, lo definió como: "La ciencia y arte del desarrollo coordinado de la mente, el cuerpo y el espíritu a través de movimientos naturales bajo el estricto control de la voluntad," y le dió el nombre de Contrología.

El método Pilates es un método que propone otra forma de realizar el trabajo muscular de fuerza-resistencia, la flexibilidad muscular y articular y el control postural; es un método muy intenso y efectivo, con un entorno distinto al acostumbrado: en lugar de realizarse acompañado por una música movida y generalmente alta, mientras el instructor va gritando las instrucciones, se utiliza un ambiente de trabajo totalmente diferente, un ambiente relajado que permite la comunicación directa entre el alumno y el instructor, todo ello con una música suave y grata al oído y al espíritu. En definitiva, busca un trabajo integral de la mente, del cuerpo y del espíritu; es una educación corporal muy completa en la que se trabaja el cuerpo como un todo, desde la musculatura superior hasta la inferior, y en la que intervienen por igual y en armonía la mente y el cuerpo. Se ha definido al método Pilates como el "Yoga Occidental

"


Darsana Centre de Ioga i teràpies naturals • Calle Pinós nº 17. 08402 Granollers Tel.: 93 879 52 17

Serveis, Teràpies.

Acupuntura

Terapeuta: Mariola Romanos

Imatge d'AcupunturaÉs una de les tècniques de curació més importants de la medicina tradicional xinesa i de provada eficàcia per resoldre problemes de:
Artrosi, lumbàlgia, problemes de circulació, nerviosisme, ansietat, estrès, problemes menstruals, fibromialgia...

Tractament per l'obesitat:

aquest tractament consisteix en un estudi del pacient on observem si existeix alguna disfunció del metabolisme com estrenyiment, retenció de líquids, males digestions, problemes d'ansietat, etc. establint un tractament adequat juntament amb una dieta personalitzada.

Quiromassatge

Terapeuta: Ingrid Marín ( Infermera ,Massatgista y Reflexologa )

Imatge de Quiromassatge És una tècnica que consisteix en manipular la pell, el teixit adipós i el teixit muscular del cos humà.
Es tracta d'un massatge manual, essent únicament la mà humana la capacitada per rebre amb exactitud el grau de pressió a exercir i la sensibilitat amb el teixit a tractar.

Amb el Quiromassatge podem tractar contractures posturals, cel·lulitis, edemes, astènia, situacions d'estrès, etc.

Osteopatia

Terapeuta: Dr. Valentí Teixidó, Professor de la Universitat de Barcelona i Màster d'Oclusió Dental

Imatge d'Osteopatia Tractament de lesions posturals, hèrnia discal, colze de tenista, túnel Carpià, desviació d'esquena, cervicàlgia, dorsàlgia, lumbalgia, problemes articulars, lesions esportives, desviacions maxilžlars, problemes d'oclusió dental.

L'objectiu principal de l'Osteopatia és restablir la postura perquè les funcions orgàniques funcionin bé.

L'Osteopatia reconeix la importància de la relació entre l'estructura del cos humà i com funciona.
Els Osteòpates se centren en el cos de l'esquelet i la funció articular juntament amb els músculs, teixits tous i òrgans interns.

Teràpia Postural Integral

Terapeuta: Ricardo Chacón de Azúa

Imatge de Teràpia Postural IntegralLa Teràpia Postural Integral és un mètode d'estudi i observació del cos, que a través de la fotografia (estàtica) i la filmació en moviment (dinàmica) identifica els mals hàbits posturals.

Tractament:
El procés per integrar els canvis produïts per la Teràpia Postural Integral, té una mitjana de durada de 117 dies, depenent de la persona.
El programa està estructurat en 8 sessions (1 per setmana) i 2 sessions de control (1 cada tres setmanes).

Fonaments:
A través d'exercicis curts i senzills i de l'autoobservació de la pròpia imatge, es milloren els mals hàbits posturals adquirits. En conseqüència, s'eliminen els dolors, es reforça l'autoimatge i es millora l'autoestima, produint una nova sensació de benestar general en la persona.

Les tensions acumulades en el sistema muscular es descongestionen mitjançant la teràpia bio-elèctrica. Aquesta permet desbloquejar les emocions conflictives dipositades al cos i eliminar els patrons de conducta postural associats als estats de tensió.

Shiatsu

Terapeuta: Jaume Massana, terapeuta diplomat per l'Institut Internacional de Shiatsu de Barcelona.

Imatge de Jaume Massana Shiatsu és una paraula japonesa que significa: pressió amb els dits.
És un massatge que serveix per desbloquejar i equilibrar l'energia que circula pels meridians d'acupuntura fent-la arribar a tots els òrgans del cos permetent el seu bon funcionament

El Shiatsu ajuda a prevenir i alleugerir diferents malestars i potenciar així la capacitat de curació natural del nostre organisme, millorant la nostra salut física, emocional i mental.

La sessió es desenvolupa a terra, damunt d'un fotó, amb el pacient vestit amb roba còmoda.

Control de Pes

Terapeuta: Mariola Romanos

Imatge de Control de Pes Alimentació equilibrada i mètode infalible per controlar l'ansietat i perdre pes des de la primera setmana de forma sana i natural.

Aprendràs a combinar els aliments de manera correcta aconseguint així sentir-te lleugera, saludable i plena d'energia.

.

Teràpia Holística

Terapeuta: Alvaro Corrales.

Imatge de Teràpia HolísticaTractament de lesions cròniques degeneratives com la fibromiàlgia, pèrdua de motricitat a les extremitats superiors i inferiors, problemes d'esquena, malucs, genolls i articulacions, lesions de lligaments, hèrnies discals, ciàtica i tot tipus de contractures musculars. Excel·lents resultats en pacients amb migranyes, vertígens, marejos, insomni i problemes de pressió.

Acompanyament emocional en casos de depresió, tristesa, ansietat, pors profundes, atacs de pànic i baixa autoestima.

Alvaro Corrales és Terapeuta llicenciat en mecidicina tradicional xinesa (moxa, acupuntura, ventoses, auriculoteràpia i chi-kun terapèutic). Osteopatia bioenergètica cel·lular, reflexologia (mètode Ingham), quiropràxia, massatge terapèutic i teràpia floral.

Cursos
Activitats

Ioga

Imatge de IogaEl Ioga procura l’evolució fisica, mental i espiritual de la persona.
A Darsana hi trobaràs Professors qualificats amb anys d'experiència.

Els Beneficis:

Dóna mobilitat articular i flexibilitat del cos.
Intervé en la circulació sanguinia i linfàtica, procura el bon funcionament dels organs interns (pulmons, cor, aparell digestiu...) actuant sobre el sistema nerviós.

Allibera, activa i regularitza els canals per on circula la força vital, aconseguint l’equilibri del cos i de la ment.

Cadascuna de les diferents postures del ioga té el seu efecte en el cos. Hi ha exercicis fàcils per a principiants, que l'ajudaran a arribar ràpidament a un estat de benestar, així com profundes postures assolides per els experimentats. Fent ioga de forma regular li dóna al cos l'oportunitat de trencar l'hàbit de ser lent i rígid.

Pilates

Imatge de Pilates, Laura Comajuan En aquest mètode existeixen uns principis fonamentals que estan sempre presents; alineament, centralització, concentració, control, precisió, fluïdesa i coordinació.

Pilates s'adapta a cada principiant i és recomanable per a totes les categories d'edat. Com qualsevol altre programa d'exercicis, vostè comença en els nivells de principiant, amb el progrés adequat. El Mètode Pilates Original és tan senzill i segur que està també recomanat per als més grans doncs tonifica la musculatura, corregeix la postura i ajuda a prevenir el deteriorament dels ossos.

Els exercicis es composen de moviments lents i coordinats amb la respiració, per tal de crear un cos harmònic, coordinat i flexible. Mitjançant la pràctica, la ment va agafant consciència de les capacitats i les limitacions del cos per a millorar l’estat físic i mental.

Grups de Pilates específics per a persones amb fibromiàlgia i gent gran.

Practicat de manera regular, abasta tots els aspectes de la salut tant a nivell físic com mental.

Amb els exercicis Pilates les persones grans aconsegueixen més força, agilitat, mobilitat, flexibilitat, equilibri i coordinació física i mental.

Practicant el Mètode Pilates s'aconsegueix alleujar el mal d'esquena, controlar desordres alimentaris i els provocats per l'estrès, augmentar la flexibilitat dels músculs i articulacions, allargar i enfortir el cos, corregeix la postura treballant la coordinació, l'equilibri i l'alineació, ajudar a curar el teixit malmès, estimular el sistema circulatori, ajudar a prevenir l'osteoporosi, oxigenar la sang, millorar el sistema immunitari desenvolupant gran resistència a malalties, dormir millor, augmentar la fortalesa física i mental i la confiança en un mateix, suportar la depressió, augmentar la memòria, alleujar els dolors provocats per l'artritis, reduir el risc de desenvolupar càncer i malalties vasculars.

Professores: Laura Comajuan.

Tallers

Minfulness taller

CURSO INICIACIÓN DE MINFULNES: Práctica de la Atención Plena.

Sábado 25 de Marzo, de 9:30h a 13:30h.

Darsana: Calle Pinos N17, Granollers, Móv: 649120298.

Minfulnes es una práctica en la que tomamos conciencia de las distintas facetas de nuestra experiencia en el momento presente. Podemos aprender a ser conscientes de cómo nos movemos, cómo nos sentimos (tanto física como emocionalmente), y cómo respondemos o reaccionamos ante cada momento de la vida. Esta cualidad de conciencia es la base de toda vida creativa, ya que nos permite ser honestos, pragmáticos, despiertos, valientes, y vivir con un sentido profundo de iniciativa.

Aportación: 50€

TALER CONSTELACIONES FAMILIARES

TALLER DE RISOTERAPIA

Viernes 1 de Julio a las 19hs, en Darsana, Calle Pinos N17, Granollers

La risa es la mejor medicina natural.

Los beneficios y resultados de este taller son enriquecedores para cuerpo y mente. Al dejarnos llevar por la risa, la alegría, la dinámica corporal; transformamos la energía en libertad, entusiasmo, optimismo... Estímulos que nos arraigan a una buena salud.

Al reírnos aumenta el rendimiento de nuestro sistema inmunológico. La risa es la expresión de la alegría y es una de las expresiones que más beneficio aporta a la persona.

Activa la producción de endorfinas (hormona de la felicidad que segregamos tras un momento de placer), provoca una respuesta emocional de bienestar, aumenta la oxigenación de nuestro organismo, crea un ambiente positivo y cordial.

Beneficios: - Trabajo en equipo, coordinación, acción,

estimulación, atención. - Aumenta la confianza en los demás y en nosotros mismos.

- Desencadenar y cultivar la creatividad.

- Desarrollar una comunicación y una escucha saludables

Por: Antonia Peiró

Aportacion, 15 Euros

Reserva tu plaza, Mov: 649120298

CURSO DE EDUCACION

CURS D'EDUCACIÓ I CRIANÇA DELS NOSTRES FILLS I FILLES

Charla Informativa

Próximo curso para padres, plazas abiertas.

TALLER INTRODUCTORI DE MASSATGE SHIATSU

LA PRIMAVERA

El Shiatsu és un massatge japonès que per mitjà de pressions amb els dits i estiraments manuals busca equilibrar l’energia que circula pels meridians de tots el cos. És una tècnica subtil però molt poderosa en els seus efectes: relaxant, estimulant, desbloquejant, equilibrant el cos físic, emocional i mental. Proposta per a tenir un primer contacte amb el massatge, saber les nocions bàsiques, practicar la rutina bàsica i descobrir punts beneficiosos per certs símptomes. També coneixerem l’energia de la primavera, expansiva i poderosa que es manifesta a través dels meridians de Fetge i Vesícula Biliar. Com podem ajudar-la per mitjà de l’alimentació, estiraments i tenir cura de les emocions.

Dirigit a terapeutes, massatgistes, parelles i tothom que vulgui experimentar amb sentir l’energia i desenvolupar el sentit de la intuïció.

Cal venir amb roba còmoda i portar una manta i una màrfega.

Horari: Dissabte 30 d’abril de 10h a 14h i de 16h a 20h.

MEDITACIÓN CON CUENCOS

NOS VAMOS DE VIAJE?

BENEFICIOS TERAPÉUTICOS DE LOS CUENCOS DE CUARZO

Los Cuencos de Cuarzo son una de las nuevas herramientas de sanación más poderosas del Universo, con propiedades curativas comprobadas científicamente.

A través del sonido penetran las células, activando y regenerando la memoria celular para sanar y modificar patrones físicos, emocionales, mentales, y espirituales desalineados (la estructura celular del cuerpo humano está conformada fundamentalmente por sales Cristalinas de Sílice -cuarzo-, lo que significa que la esencia de un Cristal es idéntica a la del ser humano).

Generan estados cerebrales de profunda relajación, liberando stress y tensiones del cuerpo. Disminuyendo cualquier tipo de actividad mental excesiva, para lograr estados de bienestar, paz y alegría.

Por Eduard Corbera

charla de presentacion

TALLER DE REGRESIONES

CARTA ASTRALCon: Rosa Godino

CARTA ASTRAL

Cómo te presentas?...

Cuáles son tus miedos Tipos de mujer / hombre que buscas

Como seduces...

Qué niño traes adentro

Relaciones: familia/ matrimonio/ hijos / amigos

Sector profesional a desarrollar

Estudios y capacidades

Cómo eres a la intimidad...

En qué momento te encuentras a la vida

Solo cuando nos conocemos y aceptamos podemos avanzar y crecer.

Formamos parte del universo desde que nacemos, la Astrología nos habla de nuestra conexión con las estrellas, los planetas, los signos y que significan para cada uno de nosotros. Si nos acercamos un poco a estas herramientas veremos guías y ayuda.

La carta no es más que la posición del cielo en el momento que nacemos, nos dará pautas de comportamiento que hemos seguido siempre, alguna las reconoceremos; otras nos sorprenderán y entenderemos cómo y porqué hacemos y sentimos de determinada manera.

También nos desvelará la dirección que hemos de tomar en esta vida, nos mostrará de dónde venimos y hacia donde hemos de ir; esa parte que nos cuesta más de desarrollar es el trabajo dónde destinar más energía, al conseguirlo nos equilibramos automáticamente. Nosotros y nuestro entorno lo perciben, todo es más sencillo si damos prioridad a nuestra misión.

EL YOGA DE LA MENTE

TALLERERS DE FACILITACION

TALLER DE TERAPIA GESTALT

GESTO

TALLER INTENSIVO VIVENCIAL

TALLER ALMAS GEMELAS


PARA INFORMACION DEL TALLER
Esther y Sergio 635044672-653959200

TALLER MADRES Y PADRES

CONSTELACIONES FAMILIARES

PRESENTACION NACER A TI

CIRCULO DE MUJERES

Convocatoria del círculo de mujeres Latido femenino, en Granollers
En círculo… Ancianas, Madres y Jovencitas, desde antaño se reunían para compartir sus vidas, aprendizajes, penas y alegrías. Formando una contenedora matriz de amor, complicidad, hermandad, intuición, poder y sanación. Las abuelas aportaban compartiendo su sabiduría, su experiencia y sus secretos, las madres sosteniendo y entregando todo su potencial creativo y las jóvenes contagiando con su vitalidad, fuerza y nuevas visiones. Todas impregnadas de la misteriosa experiencia de Ser Mujer, compartiendo sus riquezas en todas las generaciones. En círculo, en comunión, en receptividad.

[] Mahi- Carolina Barahona.

Un círculo de mujeres es el espacio donde posar las semillas que inspiran nuestros úteros para que sean nutridas por todos los úteros allí re-unidos.

Esta convocatoria quiere ofrecer este espacio donde las mujeres podemos compartirnos, compartir lo que hay en nuestro presente desde un lugar de sensibilidad y sabiduría innata que todas conocemos interiormente, que no ha sido aprendido, que es natural en nosotras.

Éste será un lugar inspirador y acogedor, donde caer y descansar en confianza, donde reconectarnos con nosotras mismas y con el femenino profundo, que nos acoge cuando estamos conscientemente juntas. Así en las fechas señaladas al margen nos encontraremos para crear juntas esta red de sostén y nutrición, donde abriremos espacio para acogernos mutuamente, expresarnos de diferentes formas, meditar, bailar, hablar de nosotras, de nuestras cosas, nuestras cosas que tienen valor, de nuestros ciclos, de nuestra vida, de nuestra sangre, del dolor, del placer, de lo femenino profundo… de aquello para lo que no solemos encontrar espacio para tratar amable y amadamente.

Paki de la Villa

Los encuentros se harán en Granollers, en el centro Darsana dos miércoles al mes: 9 y 23 de octubre 6 y 20 de noviembre 4 y 18 de diciembre
El horario será de 16 a 18 h
La aportación económica de 25 euros al mes.
Para reservas contacta con Paki por mail o teléfono.
www.pakidelavilla.com
info@pakidelavilla.com
667603217

TALLER DE RESPIRACION
FECHAS:
16 MARZO- 13 ABRIL- 18 MAYO- 22 JUNIO- 20 JULIO- 21 SEPTIEMBRE- 26 OCTUBRE- 23 NOVIEMBRE- 28 DICIEMBRE

HORARIO: 10:00H A 13:00H

TALLER CIRCULOS DE HOMBRES

CHARLA GRATUITA crecimiento personal

EMOCIÓN EN MOVIMIENTO

TALLER DE ESPEJOS

Un taller para crecer y tomar conciencia”

Lo que llamamos “realidad” es sólo el reflejo de nuestro mundo interno, lo que creemos a nivel interno es lo que reflejamos en lo que solemos llamar “realidad”.
Creer es crear y todos sin excepción somos grandes artistas.
Si tomamos la responsabilidad de asumir como algo nuestro lo que nos molesta de otra persona o situación vital y hacemos el movimiento interno necesario, veremos como lo que tanto nos molestaba desaparece o simplemente deja de importarnos, cambiando entonces la percepción de enfado hacia la otra persona o situación vital, por otra de gratitud por ayudarnos a crecer.

• Presentación del taller.
• Como mirarnos en los “espejos” que nos brinda la vida.
• Meditación guiada.
• Ejercicio: Fluir con el reflejo del otro.
• Ejercicio: Triple espejo (Medicina del Alma)
• Ejercicio: Ser el reflejo del otro.
• Meditación guiada y cierre de taller.

DURACIÓN: 4 horas
APORTACIÓN: 28€
IMPARTE: Sergi Gómez

TALLER ESENCIAS

TALLER “ESENCIAS”
“La libertad del verdadero dar y recibir”

Cuando describimos algo con una palabra corremos el peligro de quedarnos sólo con el peso que durante cientos de años se ha ido depositando en ella... Perdiéndonos la verdadera esencia de lo que deseamos describir o mostrar.
Trabajaremos con sencillos ejercicios de tantra el segundo y cuarto Chakras, la energía sexual/creadora y la del Amor, dos grandes motores en nuestra vida, desmitificando y trascendiendo las palabras para sentir la esencia y la libertad de compartirla incondicionalmente.

• Presentación del taller
• Meditación guiada.
• Ejercicio: Abandonarse al compañero/a.
• Ejercicio: Danzar con el compañero/a.
• Ejercicio: Acunar al compañero/a.
• Ejercicio: Agradecimiento a nuestro compañero/a.
• Meditación guiada y cierre de taller.

DURACIÓN: 4 horas.
APORTACIÓN: 28€
IMPARTE: Sergi Gómez

TALLER DE INTUICIÓN

La intuición como comunicación con la vida
Todos tenemos esa maravillosa capacidad para comunicarnos con la vida, de hecho, la vida está comunicándose con nosotros constantemente.
A través de la intuición podemos empezar a ver, entender y vivir la vida de un modo más creativo y alineado con nosotros y nuestro camino en la vida.

• Presentación del taller.
• Intuición, sincronías y metáforas.
• Meditación guiada.
• Ejercicio: La intuición a través de las manos.
• Ejercicio: Intuición del grupo para una persona.
• Ejercicio: Intuición por parejas.
• Ejercicio: Canalización breve.
• Meditación guiada y cierre del taller.

INICIO: 16 DE MARZO DEL 2013

Duración: 4 horas
Aportación: 28 €
Imparte: Sergi Gómez

HOLOGRAMA HUMANO


OBJETIVO
"Reprogramar el ADN es un estudio que nos permite controlar nuestras emociones, que generan nuestros pensamientos, que a su vez crea nuestra percepción.
Zona de Conexión® es un método para conocer y usar la biotecnología de nuestros cuerpos, sus naturalezas y sus sentidos en todo su potencial, siendo una forma de recuperar y mantener la salud integral de las personas y su equilibrio emocional."

CURSO DE POLARIDAD

CURSO DE TERAPIA DE POLARIDADInicio: 26 de Septiembre
Duración: 6 meses
Horario: de 17:00 a 21:00h
Matricula: 80€
Precio Mensual: 100 €

¿Que te ofrece el curso: ? Explorar y experimentar tus propios recursos pera participar de una forma activa en el mantenimiento de tu bienestar personal con el Yoga de Polaridad, la dieta depurativa, el equilibrio energético y la descubierta de los valores inherentes (principios) de la vida.

Una aproximación a la cosmovisión de la relación persona-planeta-universo Aprender el arte de percibir y equilibrar el cuerpo energético: La percepción a través del contacto con las manos. El arte de escuchar y acompañar. El toque terapéutico suave, estimulante y profundo. Potenciar tus capacidades de comunicación y relación: El lenguaje del cuerpo a través del modelo energético de los chakras y los cinco elementos: Éter, aire, fuego, agua y tierra.

En el nivel de formación de terapeutas el curso cumple con los requisitos de la AETP (Asociación Española de terapia de Polaridad) con plena aprobación de la APTA (American Polarity Therapy). Los alumnos que completen satisfactoriamente este curso básico, podrán acceder si así lo desean al curso superior para completar su formación como terapeutas y/o seguir formándose a nivel personal y de experiencia.

CURSO DE GEMOTERAPIA

Impartido por: Mªdel Carmen Garcia HernandezInicio: Febrero 2014
Horario: de 10.00 a 14:00h
Precio: 50 €
Un sabado al mes

INDICE DEL CURSO
FASE 1

INTRODUCCION A LA GEMOTERAPIA
SINTONIZACION
QUE PUEDEN HACER LOS CRISTALES?
EMPLEO DE LOS CRISTALES
LAS PRIEDRAS COMO JOYAS
PROGRAMACION DEL CRISTAL
PREPARACION
EL CRISTAL Y LOS CHAKRAS
CORRESPONDENCIA CON CADA CHAKRA
EQUILIBRAMIENTO DE LOS CHAKRAS CON CRISTALES
ESTIMULACION DE LOS CHACKRA CON LAS GEMAS
FASE 2


EMPLEO DE LOS CRISTALES EN LAS DOLENCIAS FISICAS
CRISTALES DE CUARZO TRANSPARENTES
CRISTALES GENERADORES
DRUSAS
INCENTIVANDO LA TELEPATIA
CRISTALES TABULADORES
CRISTALES ARCHIVADORES
CRISTALES MAESTROS
CRISTALES ARCO IRIS
CRISTALES PROYECTORES PROGRAMADOS
BOLAS DE CRISTAL
CRISTALES FANTASMAS
FASE 3

UTILIZACION DE LOS COLORES DE LOS MINERALES
UTILIZACION DE LOS CRISTALES
NUESTRO CUERPO Y LA ENERGIA
LOS CHAKRAS MENORES
LOS COLORES DE LOS MINERALES
SU COLOR EN LA NATURALEZA
POSICIONES
GEMOBIOLOGIA CON LOS CRISTALES
ESTRELLAS DE AGUA
[] Los minerales, son fuente de energía, un regalo para el ser amado, una herramienta para la salud, un símbolo de perfección, un maestro en el camino de la conciencia, un amigo. Algunos ven en los cristales y piedras como objetos minúsculos, para son en realidad fenomenales fuentes de luz y energía, perfectas formas geométricas, generadas por la Madre Naturaleza, que irradian energía a millones de seres vivos. Las Gemas tienen vida propia. Pueden ser utilizadas para fines como la meditación o la sanación. Tienen propiedades curativas. Limpian y equilibran los chakras. Absorben, almacenan y proyectan energía. Imaginemos por un momento la creación de la vida y color de la naturaleza, trasladándola al mundo de los cristales, porque formando parte de esta, ellos también están vivos, ya que respiran, transmiten, reaccionan, brillan y palpitan. Sus vibraciones y frecuencias vibratorias, que actúan en nuestro ser, y sus efectos, pueden utilizarse para equilibra, transformar y armonizar nuestro cuerpo, nuestra alma, y nuestro espíritu.

Para mas información llamar al 938795217

INTERPRETACION DE LOS SUEÑOS

El Mundo de los SueñosFecha: Proximamente
Lugar: C/ Bruniquer, 3 Baixos - 08402 Granollers (Barcelona) España
Horario: Sábado de 10 a 14h y de 16 a 20h.
Precio: 100 €
Duración: 1 día (8 horas)
Impartido por: Denis Astelar

DESCRIPCIÓN

Ya desde nuestro inmediato nacimiento, creyendo o no en algo espiritual que desafíe nuestra racionalidad, se nos ha dotado a todos de una capacidad innata de viajar y conectar con algo o alguien cuando descansamos, otra realidad que, más allá de toda lógica, nos ofrece y regala todo tipo de imágenes, sentimientos, sensaciones y situaciones que, interpretadas y comprendidas en nuestro despertar, puede convertirse en un oráculo poderoso capaz de impulsar nuestro autoconocimiento: esta habilidad natural se llama Soñar.

Aunque podamos pensarlo, ni tan siquiera soñamos porque sí. El mundo de los sueños no es un caprichoso regalo sino una de las herramientas más útiles e insistentes que nos recuerda, todas las noches, que la vida es algo más que la comodidad material y el respirar.

[]

El mundo de los sueños nos brinda la oportunidad de coexistir entre dos mundos, siendo dos seres separados que viven simultáneamente en dos realidades paralelas que tratan incesantemente de comunicarse entre sí. Sin embargo, mientras el ser consciente permanece despierto y aprendiendo, el subconsciente ofrece nuevas informaciones que, al despertar, el consciente apenas reconoce como suyas. En este punto la pregunta es evidente ya que no sabemos hasta qué punto es más real la personalidad soñadora que la que creemos auténtica puesto que en el universo onírico, una se expresa y se manifiesta sin ningún tipo de atadura, restricción ni recelo.

La función de los sueños se basa principalmente en eso, en ser el mediador a través del cual podemos ir viendo si nuestros pensamientos, palabras y acciones se adaptan precisamente a la labor y objetivos que nos hemos marcado como seres y en caso de no ser así, nos recuerda y aconseja sobre cómo recuperar el camino.

PROGRAMA
Introducción. Las ondas cerebrales y las fases REM. Los Niveles de Consciencia. ¿Dónde vamos cuando dormimos? La Universidad Onírica. Sala de reuniones para nuestros Seres Queridos. Recordando nuestro Sueños. Retrocediendo en la memoria. Empezando a Soñar, empezando a Despertar. Tipos de Sueños. Los sueños lúcidos. Requisitos para tener sueños lúcidos. Los símbolos oníricos. Trabajando con nuestros símbolos. El diario de sueños. Plantilla para su diario de sueños. Interpretando los Sueños. Haciendo preguntas a nuestros Sueños. Tomando las riendas de nuestra vida a través de los Sueños. Ejemplo de interpretación de un sueño. Conclusión sobre los Sueños. Test de Conocimientos. Conclusión.

REVOCACION DE IMPRONTAS

Impartido por: Judit FelicesDía 27 de Julio a las 20:15h


REVOCACIÓN DE IMPRONTAS I DISPOSITIVOS DE LIMITACIONEs la liberación de muchos niveles de karma al mismo tiempo, es necesario liberar votos (pobreza, castidad, obediencia, etc...) y acuerdos de limitación que bloquean tu progreso hacia la plena autofacultación, tu propio empoderamiento. La liberación es a todos los niveles: dolor crónico en el cuerpo, parásitos mentales, cuerpo emocional, autico....\r\nNos permite VIVIR nuestra vida de una forma libre y plena.

Plazas limitadas

TALLER CONSTELACIONES SISTEMATICAS

Impartido Por: Judit Felices


¿Qué son las Constelaciones Familiares?

Constelaciones Familiares es un tipo de Psicoterapia Sistemica Familiar desarrollado por Bert Hellinger.

Se dice que el 70% de los problemas psicológicos que nos afectan a todos vienen de nuestra historia y relación familiar. El niño, por amor ciego, adopta reacciones y soporta cargas que le dificultarán la vida de adulto. Constelaciones saca rápidamente a la luz la dinámica que causa el sufrimiento y, si se dan las circunstancias apropiadas, la corrige en el mismo momento.

[]

Esta Terapia se diferencia de otras por su extrema rapidez. En una Constelación (de una duración media de 1 hora) sale a la luz y se aborda el verdadero tema causante del problema presentado por el cliente, en oposición a procesos que pueden durar años en otro tipo de Terapias, como el Psicoanálisis. Por eso cada vez más psicólogos, psiquiatras y psicoanalistas se interesan por las Constelaciones Familiares como herramienta terapeutica.

El Método de trabajo se fundamenta en trabajar con representantes, y en grupo (aunque también existen las sesiones individuales).

El alcance del trabajo no se limita a la persona que ha hecho su Constelación, sino también a su sistema familiar, ya que cuando un elemento del sistema se mueve, todos se recolocan a su vez, encontrando un mejor equilibrio. Asimismo, el trabajo de una persona en su Constelación también afecta al resto de participantes del Taller, ya que muchísimas problemáticas son comunes, en menor o mayor grado, a las del resto de participantes.

CURSO DE TAROT DE MARSELLA

Impartido por: Rita GilInicio del curso: Horario: Duracion del curso: 2 meses ( 16horas)
Precio total del curso: 170€
Posibilidad de pagarlo en dos partes
CURSO DE TAROT DE MARSELLA
22 ARCANOS MAYORES
Por Rita Gil
-Historia del Tarot. Introducción. -Advertencias y código ético. -Ritualizar nuestra baraja. -Líneas divisorias de los 22 Arcanos Mayores. Las decenas. -Los colores de las cartas. -La ley de las miradas. -Posiciones de las parejas. -Significados de los Arcanos. -La numerología en el Tarot. -Ejercicios con las Cartas. -Prácticas con diferentes tiradas. -Meditar con el Tarot. -A dónde iremos a partir de aquí?

CHARLA GRATUITA TALLER DE ASTROLOGIA

CURS DE AUTOMASSATGE FACIAL

Curs a càrrec de Isabel Serisier Calduch


UN SABADO AL MES DE 10:00 A 14:00H

PRECIO: 50€

curs gimnàstica facial

Vols estar bé per dins i per fora? Vols rejovenir i millorar l'aspecte del teu cutis i cara?


Vols atenuar i eliminar arrugues, taques cutànies, flacciditat i tonificar la teva musculatura facial?

El curs de gimnàstica facial engloba la teràpia i l'estètica. Aquest curs t'ensenyarà a corregir la causa interna, física, mental i emocional que genera els signes externs que es manifesten en la cara com: cansament, fatiga, estrès. Quan vulguem i ho necessitem podem tenir un bon aspecte facial i la nostra pell estarà més receptiva i preparada per rebre els nostres productes cosmètics i així els resultats seran més òptims.

[]

Mitjançant uns exercicis adequats com: la acupressió d'uns punts específics de la cara, el massatge, moviments facials, visualitzacions, aconseguirem augmentar la circulació sanguínia i els impulsos nerviosos a la vegada.

També es regularà la part química del nostre cos i ment i així millorarem el nostre estat anímic, físic i mental. Aprendrem a relaxar-nos i a sentir-nos bé. No cal oblidar que tots els exercicis que fem relaxen molt i potencien la concentració i atenció. Adquirirem nous i beneficiosos hàbits mentals, físics i emocionals.

És eficaç en: Problemes musculars i d'articulacions, desequilibris emocionals i hormonals, nerviosisme, problemes de columna, problemes digestius, dolors crònics.

Aprendràs aquells exercicis específics que necessites per solucionar el teu problema facial com: Llavis fins, arrugues al front, potes de gall, ulleres i bosses als ulls, rictus molt marcat, despenjament cutani, arrugues en els llavis ...

Aquest curs es convertirà en una ajuda inestimable per a tots aquells que volen millorar el seu aspecte sense haver de passar pel quiròfan.

Taller dibuixar i pintar sense por.

imatge del cartell d'acuarel·la fàcil i expressiva

Aquarel·la fàcil i expressiva per Eduardo Abarca.
19 d'octubre, de 18:00 a 20:30h


Trencar el mite que dibuixar és difícil i que dibuixar en aquarel·la és incontrolable.
Al contrari, està provat que dibuixar és senzill en la mesura que deixant anar la nostra pressió interna, permetem que la nostra energia segueixi el seu curs. Daltra banda la pintura és totalment intuïtiva i sensible al caràcter de qui la pinta.

UN CURSO DE MILAGROS

Coneix-te, perdona't, accepta't.

imatge del curs coneix-te

Conèixer-se a un mateix és la base i l'inici per aconseguir trobar el sentit de la teva vida. Descobrir l'arrel de les teves pors, creences i hàbits et permet conèixer com estalviar la teva pròpia energia i com aconseguir els canvis adequats.

Cal aprendre a perdonar-se per tornar a sentir la teva innocència, si no et sents innocent no pots aspirar ni esperar que "el millor " arribi a la teva vida. El camí del perdó t'ensenya a perdonar i a perdonar a tots aquells que, com els teus pares, tens al teu costat per aprendre en el teu camí.

Si et deslliure's de les càrregues del passat i de les teves pors al futur vius el present, única oportunitat per aprendre i evolucionar. Acceptar-se és descobrir i reconèixer els teus defectes i les teves virtuts. Quan t'acceptes tot canvia, tot es transforma.

Descobrir el millor de tu et permet assolir els teus canvis amb facilitat, et permet reconèixer el millor de tu i aprendre a mostrar-lo als altres, et permet descobrir la bondat de tot i en tots.

Impartit per: Marta Cabeza


Descobreix les pautes per evolucionar

imatge de pautes per evolucionar

Un taller que no et deixarà indiferent!!!


 • Temari:
 • Qui sóc? ¿Cap a on vaig? D'on vinc?
 • Què és la Saviesa Antiga?
 • Què és l'Esperit?
 • Què és l'Ànima?
 • Les Religions.
 • Les Escoles iniciàtiques o de Saviesa.
 • Els 9 Nivells Evolutius
 • Les Iniciacions
 • D'on venim quan naixem?
 • ¿A on anem després de la mort?
 • Els 7 Nivells d'Energia del nostre Sistema Solar.
 • Les Lleis Fonamentals que ha de seguir l'ésser humà.

Un taller que no et deixarà gens indiferent!!!

TALLERES y SEMINARIOS

CICLE DESPERTANT LA DIVINITATImpartit per: Jordi Morella, Mestre espiritual i sanador


Aquest cicle està compost per 3 tallers amb les pràctiques respectives.
Durada de cada taller: 2 hores
Preu Total (Els 3 cicles): 50 € si només voleu assistir a un o dos, llavors l'aportació serà de 20 € cada un.
Aquest cicle es realitzarà en dues opcions:
- En un mateix dia: 21 d'abril a partir de les 9,30 h.
- A taller setmanal, els dijous, durant tres setmanes
. Primer taller: viure conscientment, el 12 abril a les 20h
. segon taller: Domesticar la ment, el 19 d'abril a les 20h
. tercer taller: Pràctiques d'auto sanació, el 26 d'abril a les 20h.


¿ QUIEN SOY YO ? LA CONCIENCIA DE SERImpartit per : Jordi Morella
Presentació - L'ésser Imaginari i l'ésser Reial - La importància del viscut - Les "feres" que ataquen l'ésser humà - Pautes a tenir present en el nostre camí del Despertar de la Consciència - Reafirmació personal - Els canvis en la nostra vida - Pràctiques (en el mateix taller) - Sessió de Puresa espiritual
Horario: 12 de Mayo de 9:30 a 14:00 y de 16:00 a 18:00h
Aportació: 100€


SEMINARI CONEXIÓ DIVINAImpartit per: Jordi Morella

“El Seminari que canvia la vida de tots aquells que el fan”.
L’obertura del cor permet sentir la divinitat que cadascú és, sentir i obrar segons la naturalesa que som. Llavors, tot és possible.

els seminaris són en dues parts:
1,2,3 de juny (II) part
divendres de 16: 00 a 20:00h
dissabte i diumenge de 10:00 a 14: 00 i de 16:00 a 20:00 h
Aportació: 333 €

8,9,10 de juny (I) part
divendres,dissabte i diumenge de 10:00 a 14: 00 i de 16:00 a 20:00 h
Aportació: 333 €

Curso de PNL (Programación Neurolingüística)

Taller de bols cantaires tibetans

imatge del taller de bols tibetans

Amb Jesús Cicuendez


S'aprendrà la utilització dels bols cantaires tibetans, tant per la sanació personal com per a una sessió de massatge-teràpia de so a altres persones. Iniciació al cant d'harmònics. Així mateix farem pràctiques vocals relacionades amb la sanació i Cant de Mantres en grup.

Oganitzat conjuntament amb el CENTRE ARMONIA NATURAL.ORG
Carrer d'Avall 4, ARENYS DE MAR.

Taller d'Iniciació a la Numerologia

Proximamente
Horario: Sabado de 10:00h a 14:00h
Precio: 50€

Taller impartit per Maria del Carmen Garcia Hernández
imatge del taller de numerologia

Taller Massatge Desbloqueig Energètic Peus

imatge del taller desbloqueig energètic de peus

A càrrec de: Sonia Cervantes


Taller de dues hores de durada on aprendràs a realitzar un desbloqueig energètic de tot el cos i un equilibrat de chakras a través dels peus. Ideal per poder aplicar a casa personalment, als teus familiars i amics. Fantàstic també per a nens nerviosos i per problemes d'insomni.

A més, per participar en el taller rebràs com a obsequi l'oli natural siberià per a peus
SAUNA & SPA de la marca NATURA SIBERICA, biològic de 200 ml amb pi siberià i espígol valorat en més de 9 euros.

Aportació només 25 euros.

CHARLA GRATUITA BIONEUROEMOCION

Curs d'Introducció a la Meditació

imatge de saya kunsal

Impartit per Saya Kunsal Kassapa


Saya Kunsal Kassapa és fundador de Trikaya, ha residit a Àsia durant vint anys, dotze dels quals va ser monjo budista ordenat sota les tradicions Theravada i Vajrayana.
L'associació Trikaya té com a objectiu essencial contribuir al desenvolupament individual, encaminat cap al progrés de tots els éssers sensibles.

Aquest és el primer curs d'un cicle de tres anys, en el que al llarg de dos dies, un total de dotze hores, es donaran les nocions i pautes bàsiques per a la pràctica de la meditació. En el transcurs del curs es fa lliurament als assistents d'un dossier teòric i d'un certificat d'assistència. El cost del curs és de 120 Euros.

Taller Ayurveda: Massatge per a Parelles

imatge del taller de massatge ayurveda per a parelles

Taller de Massatge Ayurveda Parelles per gaudir d'una tarda de sensacions i d'enfortiment del vincle afectiu.


Aprendreu a diagnosticar i entendre la personalitat i moments puntuals de la vostre parella, entenent millor la seva manera de viure, sentir o pensar.
Aprendreu a sentir, a recuperar o intensificar les vostres emocions, a compartir, a relaxar-vos l'un a l'altre, a donar-vos calma o vitalitat segons la necessitat, a recuperar o intensificar la sensualitat.

Emocions, massatge, amor, comprensió... tot això entre olis i essències i dintre d´un ambient delicat de relaxació, emocions, màgia i respecte... amb pràctiques de massatge i exercicis de visualització i unió en parella.

I si voleu que els menuts de la casa aprofitin la tarda... ells podran gaudir d'un taller específic per nens de desenvolupament socio-emocional a la sala del costat.

Maternitat i amor : L´espai del nadó de 0 a 3 anys

imatge del espai maternitat i amor

Ara a Darsana classes setmanals de massatge per a nadons, terapia grupal amb massatge shantala, meditació, màgia, amor i musicoteràpia.


Nosaltres creem l´ambient especial per a tu i el teu nadó, perquè pogueu compartir moments d'amor que enfortiran el víncle afectiu, aportant al nen seguretat i equil.libri emocional per ajudar-lo a crèixer sa i feliç.

Amb el massatge Shantala s'obtenen molts beneficis: regular la son, millorar la qualitat de la son, millora de les funcions digestives i dels budells, aporta relaxació, defineix els límits del seu cos, millora la motricitat, etc...

A càrrec de Sònia Cervantes terapeuta essencial i ayurveda, formadora, màster coach i estudiant de pedagogía.

Ioga per nens, un viatge màgic

imatge de les classes de ioga per nens

El ioga per nens es un viatge màgic que requereix tanta creativitat i alegria com paciencia i estrategia.


Es tracta de jugar a ioga. I el ioga no es més que un estat, una manera de sentir l’existència, una manera de relacionar-te amb el món.

[]

L’objectiu es crear un espai on els nens es sentin còmodes i tranquils, on puguin expresar i compartir tot alló que els alegra o els inquieta. Un espai on els ajudarem a trobar els seus propis limits apropant-los al ioga i als seus benèficis.

Un taller on ballarem, respirarem, jugarem, somriurem… pero el mes important es que acompañarem els nens en l’aventura tan extraordinaria que tenen per davant que es crèixer mitjançant la màgia del present.

Taller de constel.lacions familiars

Imatge de Marga Angrill

Coordina: Marga Angrill.


Les constel.lacions familiars són un mètode de treball terapèutic creat per Bert Hellinger que pretén assolir en un temps molt breu, comprensions molt clares sobre les dinàmiques i implicacions familiars que mantenen els problemes personals, en un cicle continu de repetició personal i entre generacions.

Sovint, les constel.lacions desenvolupen importants moviments de solució, oferint a la persona una imatge clara del seu problema i una nova imatge guaridora de solució.

A PARTIR DE SETEMBRE ORGANITZEM TROBADES DE CREIXEMENT:
Per ajudar a totes aquelles persones que volen resoldre aspectes conflictius i problemàtics de la seva vida. Les constel·lacions crean l'espai per una solució reconciliadora.
Amb José Antonio Vidal i Marga Angrill: Terapeutes gestalts.

[]

Què són les constel·lacions familiars?

Bert Hellinger va observar al llarg del seu treball amb sistemes familiars les dinàmiques que comporten identificacions i implicacions tràgiques d'una generació a la següent, i que aquestes dinàmiques són inconscients, i actuen sobre nosaltres sense que ens adonem d'això.

En el treball de constel·lacions, aquestes dinàmiques i implicacions que ens generen dissort, insatisfacció i cicles de repeticions entre generacions, surten a la llum; al restablir els Ordres de l'Amor, apareixen solucions que fan fluir l'amor per aconseguir el benestar i l'alleujament de tots els membres d'una família. Tal vegada el més revolucionari de l'aportació del mètode de constel.lacions familiars sigui el descobriment que per a que l'amor sigui possible es requereix prèviament d'un ordre, doncs sense ordre no hi ha amor.

A qui interessa?

Ens interessa fer una constel·lació quan: Sentim que alguna cosa no funciona en la nostra vida, observem en nosaltres mateixos, sentiments o trets de caràcter que ens limiten, si sentim que no estem en el lloc adequat, si patim bloquejos, pors, fòbies, si patim o hem patit accidents greus, malalties...
Si hem patit pèrdues importants i creiem que tenim pendents processos de dol, si he tingut diverses relacions, i sento que encara estic enganxat/da a elles, si vull recuperar la flama de l'amor en la parella, si ensopeguem diverses vegades contra el mateix obstacle, en l'amor, en la família, en l'educació, a les organitzacions ...

COORDINA:

Marga Angrill: Terapeuta Gestalt, Terapeuta Constelaciones Familiares, Mestra de Reiki, Terapeuta Flors de Bach. En formació en el programa SAT de Psicoteràpia Integrativa.

CURSOS DE REIKI, 1 Nivel

CURSOS DE REIKI -NIVEL 1

-Historia del Reiki

-Que es Reiki.

-Se activa el canal de energía Reiki permitiendo acceder a la energía universal para actuar como canal. -Después de la iniciación se enseña cómo se realiza la imposición de manos en uno mismo y en los demás con prácticas para fijar las distintas posiciones. -Armonia y equilibrio.

-En que ocasiones utilizarlo y como.

El dia sábado 23 de Abril del 2016.

Se entrega dossier y diploma.

Terapeuta Nancy Bartoli.

Mas información Mov: 649120298.- Plazas limitadas

Mikah de Waart, conferències i seminaris


TALLER: CREA EL MAPA DE LA TEVA VIDA.

Places limitades!

imatge de Mikah de Waart

Expert en la Llei de l'atracció i el llibre El Secret, Coaching Personal...

Mikah de Waart ens parla de com aconseguir els nostres objectius, atrau a la teva vida tot els que desitges, el millor per les nostres emocions, la nostra salut i el nostre físic, per ajudar-nos a treure el màxim resultat d'un mateix d'una manera sana, relaxada i divertida...

.

.

[]

Què és la llei de l'atracció?

La llei de l'atracció és una llei universal que postula que en les nostres vides atraiem cap a nosaltres tot allò en que focalitzem els nostres esforços i energia, ja sigui conscient o inconscientment. Postula que el semblant atreu lo semblant. Per aquest motiu, el pensament positiu atrau els fets positius.

Com ens pot ajudar la llei de l'atracció?

El coneixement profund de La llei de l'atracció pot ajudar-te atraure a la teva vida tot allò que realment vols. Et pot permetre convertir-te definitivament en el director de la teva pròpia vida. Tot i que els fonaments teòrics de la Llei de l'atracció resulten aparentment simples són difícils de portar a la pràctica en la vida quotidiana. L'únic problema és que no sempre el nostre inconscient està en coherència amb la nostra part conscient. Tan sols hem d'aprendre a sincronitzar i actuar en congruència.

Per ampliar més l'informació visita la web: mikah.es

A càrrec de Flor Altena
Curs de Reflexologia Podal Infantil

Imatge del curs de reflexologia podal infantilTots els pares coneixen els problemes de salut dels primers anys dels nens com refredats, bronquitis, diarrees etc. Practicant Reflexoteràpia podràs ajudar als teus fills a que tinguin menys molèsties en els problemes comuns de la infància i que estiguin més alegres.

Donant els medicaments en cas necessari, la majoria torna a tenir molèsties o arriba a estar malalt. Practicant Reflexoteràpia els pots ajudar per restablir l'equilibri físic i emocional.

A més, els infants van aprenent que dins el seu cos tenen eines necessàries per sentir-se bé, aprenen a confiar en el seu cos. Amb això es crea un canvi de concepte de salut, activant els poders del cos d'una manera preventiva i no només reaccionant als problemes en l'etapa de creixement del teu fill o filla

Tenint contacte físic amb la seva mama o papa se senten més segurs i estimats.
Sé que no és sempre fàcil però com a mare de dues nenes i com a infermera tinc experiència i confiança practicant Reflexoteràpia pels resultats que he experimentat fins avui.

Durant 6 sessions de 2 hores practicant amb la teva filla /fill.
Temes: relaxació, els sistemes immunitari, urinari, digestiu, respiratori.
Preu: 150 Euros inclòs Un llibre amb instruccions i fotografies, un DVD amb blocs temàtics.

Organitzem un cop al mes:
Taller de DINÀMIQUES

Imatge del taller de dinàmiquesMÈTODES : Teràpia Musical, expressió corporal, bioenergètica, relaxació, tècnica de somiar conscient...

OBJECTIUS: Desbloquejar les terminacions nervioses dels músculs, desbloqueig emocional...

PREU: 25 € (Portar roba còmode).

Consulta aquí tots els horaris

ACTIVITATS

Horaris de les activitats del centre
ACTIVITATS Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres
HATA-IOGA 19 a 20'30 h 9'45h/11'15
19:00/20:30h
19'00/20'30h
20'45/22'15h
9'45h/11'15 h  
KUNDALINI IOGA       19'00/20'30h  
IOGA PER NENS          
PILATES 17'30h/18'30h     17'30h/18'30h  
IOGA POST PART         9:30/11:00h
PREPARACIÓ AL PART         17:00/20:00

Informació...

Per preguntar quelcom, si us plau, omple el següent formulari:

Informació PersonalContingut